web
stats

Det Faglige Hus A Kasse. Pristjek Plus Baggrundsviden.

Det Faglige Hus (tjek nuværende priser her) er en af de absolut billigste fagforeninger med a kasse på det danske marked, og åbner dørene op for dig uanset din position på arbejdsmarkedet.

På trods af det er en af Danmarks billigste, og ved det giver gratis og professionel hjælp, så skærer de ikke ned på service og kvaliteten. Tilmed Dig Her.

Det Faglige Hus a kasse priser og fordele

I Det Faglige Hus kan man som hurtigt få en masse fordele for sit medlemskab, og et a kasse medlemskab for lønmodtagere kommer kun til at koste 472 kroner pr. måned for fuldtid og 355 kroner pr. måned for deltid (2017).

For disse månedlige gebyr bliver du berettiget til at modtage dagpenge og dagpengesatsen for fuldtid er højst 90% af din tidligere løn. Dette svarer til at du får udbetalt 18.113 kroner om måneden før skat og det kan derfor hurtigt betale sig at være medlem. (2016)

Læs også alt om 3F A Kasse

Forholdende er lidt anderledes som deltidsforsikret og her kan du få op til 12.068 kroner om måneden. (2016)

NB: Satsen for dine dagpenge bliver beregnet på baggrund af din løn de sidste 3 måneder eller 12 uger på jobbet.

Hvis du derimod er under uddannelse så er det bare med, at få meldt dig ind i Det Faglige hus. Her kan du nemlig få gratis medlemskab og en ligeså professional hjælp. Derudover, kan du som nyuddannet få 14.863 om måneden og kan være et glimrende alternativ til du finder drømmejobbet.

Husk: Det er dit ansvar at melde til a kassen hvis du stopper med din uddannelse og derved skal betales månedligt gebyr.

Udover faglig tryghed og dagpenge ved ledighed, kan du opnå en række gode fordele og tilbud gennem Det Faglige Hus. Du har altså mulighed for at opnå rabatter på forsikringer, ferier, begivenheder og shopping som betyder:

 • Anbefaler du en eller flere venner, modtager du en gratis julegave med værdi optil 2.500 kroner.
 • En tilbudsshop som er t samarbejde med en række virksomheder om rabatter inden for aktiviteter, boliger, ferier osv.
 • Du kan få rabatter til sportsbegivenheder
 • Og meget mere

Det Faglige Hus har en hurtigt voksende a kasse og de åbner dørene for dig, uanset hvilken branche ud befinder dig i. Så med Danmarks billigste a kasse kan du hurtigt få din økonomiske tryghed opnået for et mindre månedligt beløb.

Det Faglige Hus fagforening priser og fordele

En fagforening og en a kasse er ikke helt det samme og som hovedregel er du i en a kasse sikret et forsørgelsesgrundlag. Men dette betyder ikke at en fagforening ikke kan hjælpe dig og i Det Faglige Hus giver det ret til faglig bistand.

Dette betyder, at fagforeningen vil hjælpe dig hvis der skulle opstå problemer på arbejdet. Dette gælder hvis ud skulle blive opsagt, virksomheden går konkurs eller lignende sager. Så vil Det Faglige Hus gå ind og hjælpe dig med bl.a. dialogerne, hvad dine muligheder er og alt det juridiske som kan være svært at overskue for en almindelig lønmodtager.

Læs også alt om Krifa a kasse

Det er muligt for Det Faglige Hus, at hjælpe i alle brancher da de fungerer som en paraply for andre fagforeninger. Dette betyder, at i det Faglige Hus finder du 3 fagforeninger:

 • Fagforeningen Danmark
 • 2B – Bedst og Billigst
 • FK/TS

NB: Du skal ikke tage stilling til alene hvilken fagforeninger du hører til og kan få bedst rådgivning ved. Dette er noget Det Faglige Hus ordner i samarbejde med dig.

Udover, at du kan få faglig hjælp til problemer på jobbet så kan det også fungerer som en læringsplatform. I den forstand, at de holder en masse forskellige kurser som kan gavne både arbejdslæse men også folk i arbejde. Her kunne Det Faglige Hus holde kurser indenfor CV skrivning eller hvordan man sikrer sig en god og sund arbejdsplads.

Læs også alt om: a kasse.

Priserne er meget konkurrencedygtige og er nede på 69 kroner om måneden for både fuldtids og deltids lønmodtagere. Derudover, kan du under uddannelse få det gratis og stadig benytte dig af samme fordele.

Godt råd: Hvis du melder dig ind i deres a kasse kan du med stor fordel også melde dig ind i deres fagforening, idet du får de første 3 måneder gratis.

Den største fordel ved Det faglige Hus er den billige månedlig betaling ikke forhindrer dig i, at få en professionel behandling.

Det Faglige Hus overenskomst

Det faglige Hus har været en vigtig figur i kampen om den frivillige forhandling af løn. Men det er helt centralt at kigge på hvad sådan en overenskomst giver dig ret til:

 • Betaling for overarbejde
 • Tillæg for arbejde om aften, nat, weekend osv.
 • Betalt fri på barnets første sygedag
 • Feriefridage
 • Betalt fri
 • Løn underbarsel
 • Pension

Godt råd: Du kan læse i den ansættelseskontrakt om du er og hvilken overenskomst du er dækket under

Det essentielle er, at du ikke er garanteret denne minimumsløn hvis ikke det var for fagforeninger som Det Faglige Hus. Det hjælper dagligt til med, at skabe bedre rammer for dig som lønmodtager.

Hvis du skulle stå i den situation og ikke have en overenskomst så er dette noget Det faglige Hus også tager sig af, når de fleste af virksomhedens ansatte er medlemmer.

Det Faglige Hus, stiller deres hjælp til rådighed, uanset branche, hvis du mener din overenskomst ikke er omfattende nok eller er i strid mod andre overenskomster i samme branche.

Godt råd: Du kan indsende din overenskomst til Det Faglige Hus og få sikret dig, at betingelserne er fordelagtige og opfylder de kriterier der måtte være til en.

Konklusion. Passer Det Faglige Hus til mig?

Det Faglige Hus er ikke kun en af Danmarks billigste fagorganisationer, men er også den fagforening med størst vækst.

En væsentlig grund for dette er, at de yder en professionel service for deres medlemmer i både fagforeningen og a kassen.

Med deres brede kendskab til de forskellige brancher er dette den perfekte fagforening for dig som leder efter professionel og billig tryghed.


LÆS OGSÅ VORES INDLÆG OM KOSTVEJLEDERUDDANNELSE.

 

Det Faglige Hus A kasse

Det Faglige Hus A Kasse er en af danmarks største og stærkeste a kasser og fagforeninger. Her gennemgår vi hvad de tilbyder og om det er en god ide for dig at v