web
stats

KOSTVEJLEDER UDDANNELSE ONLINE

100% online undervisning med Danmarks største kostvejlederuddannelse.

KOSTVEJLEDER KLASSEUNDERVISNING

Få klasseundervisning i Århus, København, og Odense.

Kostvejlederuddannelse: Bliv Kostvejleder Til Den Rette Pris.

BLIV KOSTVEJLEDER. Her kigger vi på en af Danmarks førende kostvejlederuddannelse, At Work.

De har været i branchen mange år og tilbyder kostvejlederuddannelse online, klasseundervisning, samt slankekonsulent undervisning.

De findes i Århus, Frederiksberg, og Odense.

TILMELD DIG HER.

Kostvejlederuddanelse bliver udbudt af At Work i følgende formatter og kategorier: 

ONLINE: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

KLASSEUNDERVISNINGSE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

SLANKEKONSULENTSE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER


kostvejlederuddannelse online

Vi kigger nærmere på en kostvejlederuddannelse tilbudt af At Work for dem der gerne vil bliv kostvejleder.

Vi dækker den certificerede kostvejleder uddannelses adgangskrav, hvad det betyder at tage den som online fjernstudie, og så job mulighederne når du er færdiguddannet.

At Work er en af landets førende uddannelses institutioner i Danmark for kostvejlederer og ligger i Århus, Frederiksberg (København) og Odense.


Indhold:

Andet godt læsestof om:


Kostvejlederuddannelse

Tager du uddannelsen på en af de tre skoler, vil du i løbet af 10 uger komme gennem 50 lektioner, der dækker alt fra kost og ernæring til psykologien bag fedme og overvægt. Underviserne er blandt andet læger, cand. scient. i Human Ernæring, samt erfarne slankekonsulenter.

Uddannelsen vil klæde dig på til at møde mennesker der hvor de er, og lærer dig hvordan du bedst hjælper dem med at nå deres mål. Du bliver klædt på til at kunne kører forløb med både enkeltpersoner og hold, og givet værktøjer som kan bruges når du sidder over for dine egne klienter.

Desuden får du, når du tager uddannelsen gennem At Work, mulighed for at blive medlem af “Din Slankekonsulent”. Dette netværk giver dig mulighed fo at dele erfaringer med de mange andre slankekonsulenter uddannet gennem At Work, samt giver dig adgang til ny information fra At Work skolerne.

At Work tilbyder desuden en række specialer du kan tage i forbindelse med uddannelsen som kostvejleder. Dette giver dig en dybere viden om specifikke emner, der kan have interesse for dig og dit videre arbejde.

 

kostvejleder-uddannelse

Adgangskrav til en Kostvejlederuddannelse

 

Det lyder jo godt at hjælpe folk med deres kost og at leve et sundere liv ved at tage uddannelse som kostvejleder. Men før du vælger et kostvejleder kursus sørg for at den opfylder følgende krav.

At Work stiller ikke nogen adgangskrav til deres elever, men lægger dog vægt på at interessen skal være der, og at man skal være forberedt på at ligge lige så mange timer hjemme til forberedelse som man gør på skolen.

Er Uddannelsen Anerkendt?

At Work skriver at deres kostvejlederuddannelse er landets største og startede i 2001. Derudover bruger farmakononer, lægesekretærer, sygeplejersker, jordemødre m.v, uddannelsen som efteruddannelse i deres virke som professionelle.

Atwork har i over 20 år uddannet tusindevis af mennesker inden for behandling og sundhedsfremme. De uddanner mere end 2000 hvert år.

Er der reeksamener og er dumpeprocenter fair?

 

Dumpeprocenten hos dem ligger på cirka 10% som er rimelig for en privat uddannelse. Derudover er der mulighed for reeksamen, men det tager Atwork betaling for.

 

Er der en fair ‘sygepolitik’?

 

AtWork nævner at man muligvis kan få en ‘standby’ plads på næste hold hvis man bliver langtid syg, det er dog ikke helt klart. Dog har man ikke mulighed for at få pengene igen. Hvis man er syg i kort tid så er det mest op til en selv at læse op på lektierne.

 

Kostvejlederuddannelse: Online fjernstudie

 

Vælger du at tage uddannelsen online får du de samme 50 lektioner, men i stedet for 10 uger, har du 6 måneder til at færdiggøre dem.

Du har adgang til lektionerne 24 timer i døgnet, og kan tage undervisningen så mange gange du vil. Dette betyder at du kan læse i dit eget tempo, planlægge uden om børn eller arbejde, og tilpasse din undervisning til efter dit liv.

Det normale timeforbrug for dem som tager uddannelsen online er 50-100 timer plus forberedelse til eksamen. Og de fleste færdiggør den på 3-4 måneder.

Tager du uddannelse online, har du stadig mulighed for sparring med andre elever. Dette foregår i et online forum.

Rent praktisk foregår den online undervisning ved at du lige efter tilmelding og betaling modtager en email med et link. Og så kan du gå i gang med uddannelsen lige med det samme hvis det er hvad du lyster.

Dog skal man holde det i mente at en online uddannelse kræver mere selvdisciplin, da der ikke er nogen der holder dig i ørene eller forventer du dukker op til timerne

 

PASSER ‘AT WORKS’ KOSTVEJLEDER UDDANNELSE TIL DIG?

Herunder kan du se en video om hvad det vil sige at bliv kostvejleder via At Works. Du har selvfølgelig også mulighed for at læse om uddannelsen på At Works’ hjemmeside, hvor der også er mulighed for at sende evt spørgsmål direkte til skolen.

Hvis det siger dig noget anbefaler vi at du kigger nærmere på uddannelssen som kostvejleder.

 

Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

  

 

kostvejlederuddannelse 

Kort fortalt!

Du kan tage kostvejlederuddannelsen online eller i skolen. Begge er dybdegående og lærerige. Du få en dyb forståelse for hvad sund kost består af ikke kun generelt, men også for den enkelte person, og den situation den enkelte person befinder sig i.

Til slut:

Sund kost er noget af det vigtigste for at holde et sundt menneske kørende både mentalt og fysisk. Derfor ved vi at jo bedre uddannede kostvejledere vi har i Danmark jo flere folk kan vi hjælpe.

Formålet med vores hjemmeside er at give dig som forbruger et klart overblik over hvilke uddannelser der passer dit behov bedst. For at gøre dette har vi brugt flere timer på at læse op på uddannelserne via anmeldelser og meninger fra brancheeksperter om hvor effektive de forskellige kurser og uddannelser er med hensyn til din fremtidig karriere.

Vores mål er at hjælpe dig som forbruger og vi er altid åben til feedback. Det skal dog siges at vi ikke er læger og kan ikke garanterer at alt den information vi lægger ud her på hjemmesiden er 100% korrekt. Derudover får vi en procentdel af salget hvis du køber gennem os, hvilket hjælper med at dække vores omkostninger og tid.

 

Sund shopping tip: Hvis du havde gået og overvejet hvordan du kunne spise sundere mens du brugte mindre tid på madlavning så burde du læse denne fremragende guide om sunde måltidskasser og deres anmeldelse af vegetar måltidskasser

 

 

Tip: Læs også om Lectio og lektiehælp online til gymnasie elever.

 

Vi anbefaler At Work fordi de har også en god forståelse af hvad en lærerig og praktisk uddannelse skal bestå af og hvordan elever bedst kan tage så meget som muligt fra det.

 

Hvis du er klar på at fokuserer på at hjælpe med at blive kost vejleder så kom igang hos At Work.

 

Bliv Kostvejleder

 

Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

 

 

 

Læs også: Billig A Kasse og Fagforening Priser: 3f, Krifa, Det Faglige Hus.

Interessant ekstra læsning: https://www.dr.dk/levnu/krop/planlaeg-dit-vaegttab-noeje-saa-lykkes-det

BLIV KOSTVEJLEDER. Her kigger vi på en af Danmarks førende kostvejlederuddannelse, At Work.

De har været i branchen mange år og tilbyder kostvejlederuddannelse online, klasseundervisning, samt slankekonsulent undervisning.

De findes i Århus, Frederiksberg, og Odense.

TILMELD DIG HER.