web
stats

KOSTVEJLEDER UDDANNELSE ONLINE

100% online undervisning med Danmarks største kostvejlederuddannelse.

KOSTVEJLEDER KLASSEUNDERVISNING

Få klasseundervisning i Århus, København, og Odense.

Kostvejlederuddannelse: Bliv Kostvejleder Til Den Rette Pris.

BLIV KOSTVEJLEDER. Her kigger vi på en af Danmarks førende kostvejlederuddannelse, At Work.

De har været i branchen mange år og tilbyder kostvejlederuddannelse online, klasseundervisning, samt slankekonsulent undervisning.

De findes i Århus, Frederiksberg, og Odense.

TILMELD DIG HER.

Kostvejlederuddanelse bliver udbudt af At Work i følgende formatter og kategorier: 

ONLINE: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

KLASSEUNDERVISNINGSE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

SLANKEKONSULENTSE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER


kostvejlederuddannelse online

Vi kigger nærmere på en kostvejlederuddannelse tilbudt af At Work for dem der gerne vil bliv kostvejleder. Vi dækker certificeret kostvejleder uddannelse adgangskrav, online fjernstudie, job og løn muligheder.

 

At Work er en af landets førende uddannelses institutioner i Danmark for kostvejlederer og ligger i Århus, Frederiksberg (København) og Odense.

 


 

Indhold:


Kostvejlederuddannelse

Formålet med vores hjemmeside er at give dig som forbruger et klarer overblik om hvilke uddannelser der passer dit behov bedst og her går vi i dybden med en kostvejleder uddannelse online så det kan blive læst som fjernstudie. For at gøre det har vi brugt flere timer på at læse op på uddannelserne via anmeldelser og meninger fra brancheeksperter om hvor effektive de kursus eller uddannelser er hensyn til din fremtidig karriere.

kostvejleder-uddannelse

 

Vores mål er at hjælpe dig som forbruger og er altid åben til feedback. Det skal dog siges at vi ikke er læger og kan ikke garanterer for alt den information vi lægger ud her er 100% korrekt. Derudover får vi en procent del af salget hvis du køber igennem os som dækker vores omkostninger og tid.

 

3 basis krav til en Kostvejlederuddannelse

 

Det lyder jo godt at hjælpe folk med deres kost og at leve et sundere liv ved at tage uddannelse som kostvejleder. Men før du vælger et kostvejleder kursus sørg for at den opfylder følgende krav.

Er Uddannelsen Anerkendt?

 

At Work skriver at deres kostvejlederuddannelse er landets største og startede i 2001. Derudover bruger farmakononer, lægesekretærer, sygeplejersker, jordemødre m.v, uddannelsen som efteruddannelse i deres virke som professionelle.

Atwork har i over 20 år uddannet tusindevis af mennesker inden for behandling og sundhedsfremme. De uddanner mere end 2000 hvert år.

Er der reeksamener og er dumpeprocenter fair?

 

Dumpeprocenten hos dem ligger på cirka 10% som er rimelig for en privat uddannelse. Derudover er der mulighed for reeksamen, men det tager Atwork betaling for.

 

Er der en fair ‘sygepolitik’?

 

AtWork nævner at man muligvis kan få en ‘standby’ plads på næste hold hvis man bliver langtid syg, det er dog ikke helt klart. Dog har man ikke mulighed for at få pengene igen. Hvis man er syg i kort tid så er det mest op til en selv at læse op på lektierne.

 

PASSER ‘AT WORKS’ KOSTVEJLEDER UDDANNELSE TIL DIG?

Herunder kan du se en video om hvad det skal sige at bliv kostvejleder via At Works. Hvis det siger dig noget anbefaler vi at du kigger nærmere på uddannelssen som kostvejleder.

 

 

Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

 

 

 

kostvejlederuddannelse

 

 

 

Lidt mere om AtWorks kostvejleder uddannelse

 

Du kan tage kostvejlederuddannelsen online eller i skolen. Begge er dybde gående og lærerige. Du få en dyb forståelse for hvad sund kost består for folk i bestemte tidspunkter i deres liv og i deres nuværende tilstand.

 

Sund kost er noget af det vigtigste for at holde et sundt menneske kørende både mentalt og fysisk. Derfor ved vi at jo bedre uddannet kostvejlederer vi har i Danmark jo flere folk kan vi forbedre livet for.

 

Tip: Læs også om Lectio og lektiehælp online til gymnasie elever.

 

Vi anbefaler At Work fordi de har også en god forståelse af hvad en lærerig og praktisk uddannelse skal bestå af og hvordan elever bedst kan tage så meget som muligt fra det.

 

Hvis du er klar på at fokuserer på at hjælpe med at blive kost vejleder så kom igang hos At Work.

 

Bliv Kostvejleder

 

Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

 

 

 

Læs også: Billig A Kasse og Fagforening Priser: 3f, Krifa, Det Faglige Hus.

Interessant ekstra læsning: https://www.dr.dk/levnu/krop/planlaeg-dit-vaegttab-noeje-saa-lykkes-det

Kostvejlederuddannelse: Bliv Kostvejleder Til Den Rette Pris.
5 (100%) 2 votes